11. industrijski forum IRT 2019 – Razstava bo! Prepričljivo največja doslej.

02 apr 2019

190402-NovicaLahko vam zaupamo, da vas čaka obilo bogatih strokovnih vsebin, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu. Prejeli smo že več kot 40 prijav strokovnih prispevkov, v naslednjem tednu pa jih pričakujemo še 10, kar je največje možno število prijav. Če svojih predstavitev še niste prijavili, predlagamo, da to storite čim prej. Strokovne predstavitve bomo, kot je to že v navadi, dopolnili še z organizacijo okrogle mize z res aktualno tematiko in sogovorniki, ki vam bodo dali misliti.

Razstava bo – prepričljivo največja doslej

Razstavni del 11. Industrijskega foruma IRT bo poln do zadnjega kotička. Prostor, ki je v konferečnem centru namenjen razstavi, so namreč razstavljavci že zapolnili, zato se obeta pestra razstava strojev, orodij in drugih v domači industriji nepogrešljivih vsebin.

Prestižni kipec čaka na najboljši projekt

S projektom, ki ste ga ustvarili v sodelovanju z domačim znanstveno-raziskovalnim okoljem, se boste lahko tudi letos potegovali za priznanje TARAS, najprestižnejše priznanje v domači industriji. Vašo prijavo inovativnega projekta ali dosežka pričakujemo do 30. aprila 2019. Podrobnosti o postopku prijave najdete tukaj. Strokovna komisija bo podrobneje preučila vsak prijavljen izdelek oziroma dosežek. Najboljše v Portorožu čakajo nagrade in priznanja.

Ekipa IRT3000 in Industrijskega foruma IRT vam želi lep pomladni pozdrav.