Pokrovitelji

Status glavnega pokrovitelja prinaša objavo logotipa na vseh promocijskih materialih (zloženke, zbornik, tiskani material, plakat, spletna stran, zgoščenke-CD), objave na prezentacijskem platnu med odmori in pred začetki predavanj, objava promocijskega članka ali oglasa v zborniku foruma, spletno pasico s povezavo na domačo stran pokrovitelja na uradni spletni strani foruma, razstavni prostor v velikosti 8 m2, objavo krajšega predstavitvenega besedila na spletnih straneh foruma in štiri kotizacije na dogodku. Pričakovani prispevek glavnega pokrovitelja je najmanj 3.750,00 €.

Status pokrovitelja omogoča objavo logotipa na promocijskih materialih foruma (zloženke, zbornik, tiskani material, plakat, spletna stran, zgoščenke-CD), razstavni prostor v velikosti 5 m2 in dve kotizacije na dogodku. Pričakovani prispevek pokrovitelja je najmanj 1.650,00 €.

Poleg tega ima glavni pokrovitelj oziroma vsak pokrovitelj možnost prijave 3-5 oseb iz podjetij (svojih poslovnih partnerjev), le da prijavljena oseba ne sme biti avtor ali soavtor prispevka na forumu. Ti poslovni partnerju imajo tudi vključeno vso gradivo in kosilo na dogodku.