11. industrijski forum IRT 2019 – Prijavite svoje strokovne prispevke

08 mar 2019

190308-NovicaV razvitih gospodarstvih velja, da se marca skupaj z naravo prebudi in okrepi tudi gospodarska aktivnost. Verjamemo, da ste uspešno vstopili v letošnje leto in boste tudi v prihodnje uspešno poslovali. Predlagamo, da svoje inovacije in dosežke s strokovno javnostjo delite tudi na 11. industrijskem forumu inovacij, razvoja in tehnologije, ko se bomo 3. in 4. junija družili na znani lokaciji v Portorožu.

Organizatorji dogodka moramo prej opraviti še »domačo nalogo«. Zato vas tokrat pozivamo k pripravi in prijavi strokovnega prispevka.

Do konca meseca prijavite prispevke za 11. industrijski forum IRT

Do konca marca nam pošljite povzetek strokovnega prispevka v obsegu do 1500 znakov. Strokovni prispevek naj obravnava vsaj eno od osrednjih tem foruma in naj bo vsebinsko skladen s programom. Vse podrobnosti o prijavi prispevka najdete na tej povezavi. Ne pozabite, rok za oddajo je 31. marec.

Imate izdelek, storitev ali rešitev, ki ji ni para? Ste korak pred drugimi? Najbolj drzni?

Prestižno industrijsko priznanje TARAS že čaka na novega prejemnika. Dobilo ga bo podjetje, ki bo po oceni strokovne žirije dokazalo najuspešnejše sodelovanje gospodarstva in znanstveno-raziskovalnega okolja na področju inoviranja, razvoja in tehnologij.

Prepričani smo, da imate tudi vi kakšno vrhunsko inovacijo, rešitev ali res dobro prakso, ki bi se lahko potegovala za naziv najboljše v domači industriji v letu 2019. Oddajte prijavnico in strokovna komisija bo podrobneje preučila vaš izdelek, storitev oziroma dosežek. Najboljše v Portorožu čakajo nagrade in priznanja.

Vašo prijavo inovativnega projekta ali dosežka pričakujemo do 30. aprila 2019. Podrobnosti o postopku prijave najdete na tej povezavi.

Uspeh je nalezljiv, poleg tega riše nasmeh na ustnice. Letos vam želimo še posebej prešeren nasmešek. Se vidimo junija v Portorožu.