10. industrijski forum IRT 2018 – oglejte si konferenčni PROGRAM

22 maj 2018

Foto1.jpgPrvi dan – ponedeljek, 4. junij: vabljena predavanja, aktualna okrogla miza in strokovne teme

Vodja je pomemben poklic, vodenje pa ima vsekakor pomemben vpliv na konkurenčnost podjetij in širše družbe. Voditeljstvo oziroma vodenje, njegovo vrednost, pomembnost in učinke lahko, čeprav se ga povezuje z mehkimi veščinami, utemeljimo s čisto merljivimi podatki. Kako dobro vodimo v Sloveniji in v kakšnih organizacijskih sistemih delujemo? Zakaj je upravljanje človeškega kapitala (šele zdaj) postalo enako pomembno kot upravljanje fizičnega oziroma finančnega? Prisluhnite predavanju, ki bo dalo odgovore na vprašanja, kot so: kje so naši največji izzivi in kaj lahko naredi menedžment, da Slovenijo na svetovni lestvici konkurenčnosti dvigne višje?

Drugi dan – torek, 5. junij: več deset strokovnih predavanj v štirih vsebinskih sklopih

Drugi dan našega druženja se bo v štirih vzporednih dvoranah zvrstilo več deset izbranih strokovnih prispevkov, ki zaokrožajo zanimiv in pester program razvojnih dosežkov na različnih industrijskih področjih. Ne glede na to, ali optimizirate proizvodnjo, uvajate robote ali koncept Industrije 4.0 ali druge inovativne industrijske tehnologije, na konferenci lahko preverite, kako to delajo najboljši. Naj vam zaupamo naslednji korak – tudi v industrijo se pospešeno seli kratica 3D.

Celoten program 10. Industrijskega foruma IRT si oglejte na tej povezavi.

Le še par dni za (cenejšo) predprijavo

Ne pozabite – do 25. maja lahko izkoristite ugodnost predprijave na konferenco in nižjo kotizacijo.

Pričakujemo le še vašo prijavo. Vse podrobnosti o prijavi na dogodek z vsemi ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas, najdete na spletni strani.

Lep pozdrav in na snidenje v Portorožu.

Ekipa Industrijskega foruma IRT