10. industrijski forum IRT 2018 – Razstava bo – polna in pestra

03 apr 2018

NL-5Lahko vam zaupamo, da vas čaka obilo bogatih strokovnih vsebin, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu. Prejeli smo prijave za 56 strokovnih prispevkov. Strokovne predstavitve bomo, kot je to že v navadi, dopolnili še z organizacijo okrogle mize z res aktualno tematiko in sogovorniki, ki vam bodo dali misliti.

Razstava bo – polna in pestra

Razstavni del 10. Industrijskega foruma IRT bo poln do zadnjega kotička. Prostor, ki je v konferečnem centru namenjen razstavi, so namreč razstavljavci že zapolnili, zato se obeta pestra razstava strojev, orodij in drugih v domači industriji nepogrešljivih vsebin.

Prestižni kipec čaka na najboljši projekt

S projektom, ki ste ga ustvarili v sodelovanju z domačim znanstveno-raziskovalnim okoljem, se boste lahko tudi letos potegovali za priznanje TARAS, najprestižnejše priznanje v domači industriji. Vašo prijavo inovativnega projekta ali dosežka pričakujemo do 30. aprila 2018. Podrobnosti o postopku prijave najdete tukaj. Strokovna komisija bo podrobneje preučila vsak prijavljen izdelek oziroma dosežek. Najboljše v Portorožu čakajo nagrade in priznanja.

Ekipa IRT3000 in Industrijskega foruma IRT vam želi lep pomladni pozdrav.