10. industrijski forum IRT 2018 – Mar vaša inovacija sodi med najboljše v državi?

06 feb 2018

Na kateri lasten strokovni dosežek ste najbolj ponosni vi oziroma vaše podjetje?

Predstavite ga na Industrijskem forumu!
Do 31. marca 2018 nam pošljite povzetek svojega strokovnega prispevka v obsegu do 1500 znakov. Strokovni prispevek naj obravnava vsaj eno od osrednjih tem foruma ter je vsebinsko skladen s programom. Vse podrobnosti o prijavi najdete tukaj.

Mar vaša inovacija ali razvojni dosežek sodi(ta) med najboljše v državi?
TARAS_tmp.thumbTudi letos bomo na Industrijskem forumu podelili prestižno priznanje TARAS za najuspešnejše sodelovanje gospodarstva in znanstveno-raziskovalnega okolja na področju inoviranja, razvoja in tehnologij. Verjamemo, da imate tudi vi kakšno vrhunsko inovacijo, rešitev ali res dobro prakso, ki bi se lahko potegovala za naziv najboljše v domači industriji v letu 2018. Oddajte prijavnico in strokovna komisija bo podrobneje preučila vaš izdelek oziroma dosežek. Najboljše v Portorožu čakajo nagrade in priznanja.

Vašo prijavo inovativnega projekta ali dosežka pričakujemo do 30. aprila 2018. Podrobnosti o postopku prijave najdete tukaj.

Uspehe in dosežke velja deliti in pohvaliti. Le tako zrastejo novi in (še) večji. Prav zato se veselimo vaših prijav vsebin in projektov ter potenciala znanja, ki ga bomo delili z udeleženci jubilejnega 10. industrijskega foruma IRT.