Mi se ne damo!

24 siječnja 2022

Unatoč brojnim izazovima, koje je razdoblje od protekle dvije godine postavilo pred gospodarstvenike i organizatore događaja uživo, oboje ustrajemo i tražimo inovativne načine za svladavanje prepreka. Tim 13. Industrijskog foruma IRT 2022 je već zasukao rukave i uhvatio se posla. Ovog puta smo se opremili nepopustljivošću pitbula i inatom istarskog goveda, jer najveći događaj industrije za industriju ove godine želimo organizirati uživo!

IFIRT_2_2019_151-X2Dovoljno je bilo zoom-ova, meet-ova i teams-ova, svi želimo snažne stiskove ruku, razgovor »jedan na jedan«, razmjenu primjera dobre prakse i novosti o uspješnim prijenosima akademskog znanja u gospodarsku sferu. Jedva čekamo, da ćemo moći uživo čuti o pozitivnim pričama iz znanstveno-istraživačke i industrijske sfere.

Obećajemo: učinit ćemo sve što je u našoj moći, da se 6. i 7. lipnja vidimo u Portorožu!

Brojka 13 u nazivu ovogodišnjeg Industrijskog foruma IRT naša je sretna trinaestica. I stoga, što vjerujemo, da ćemo se nakon dvije godine ipak susresti oči u oči. Forma događaja ostaje onakva, na kakvu ste svi naši brojni sudionici već navikli iz prošlosti:

• dvodnevni događaj
  • brojni korisni stručni sadržaji
  • uvodno predavanje inženjerke godine, dr.sc. Nataše Kovačevič iz Kolektor Group
  • prvi dan ciklus općih predavanja
  • drugi dan sklop stručnih sadržaja
  • dodjela nagrade Taras za uspješnu suradnju akademske i gospodarske sfere
  • umreživanje i razmjena primjera dobrih praksi.

Pozivamo vas, da već danas rezervirate 6. i 7. lipanj za put na Obalu na Industrijski forum IRT.

O svim detaljima ćemo vas obavijestiti naknadno, a neke od važnih datuma već znamo:

• Autori stručnih članaka informacije glede pripreme članaka možete dobiti ovdje, zadnji dan za najavu članka je 28. ožujak 2022.
  • Prijave za nagradu Taras primamo isključivo na internetskom obrascu do 25. travnja 2022.
  • Izlagači za sudjelovanje s izložbenim prostorom možete se prijaviti ovdje. Što prije! :-)

Tako, mi idemo sada natrag na posao, jer želimo, da vam ovogodišnji Forum ostane zauvijek u sjećanju kao stručno bogat i sadržajno vrhunski organiziran događaj. Dat ćemo sve od sebe. Do viđenja u lipnju!

Tim Industrijskog foruma IRT

P. S.: Ukoliko još niste označili 6. i 7. lipanj u vašem e-kalendaru, pozivamo vas, da to učinite odmah sada. (A s pakiranjem kofera ipak možete još malo pričekati. :-) )