11. industrijski forum IRT 2018 – Prijavite svoje stručne članke

08 ožujka 2019

190308-NovicaU razvijenim gospodarstvima vrijedi, da se u ožujku zajedno s prirodom budi i osnažuje i gospodarska aktivnosti. Vjerujemo, da ste uspješno ušli u ovu godinu i da ćete i u buduće uspješno poslovati. Predlažemo, da svoje inovacije i postignuća podijelite sa stručnom javnošću i na 11. industrijskom forumu inovacija, razvoja i tehnologije, na kojem ćemo se 3. i 4. lipnja družiti na poznatoj lokaciji u Portorožu.

Mi kao organizatori događaja moramo unaprijed obaviti i »domaću zadaću«. Stoga vas ovim putem pozivamo na pripremu i prijavu stručnog članka.

Do kraja mjeseca prijavite članke za 11. industrijski forum IRT

Do kraja ožujka nam pošaljite sažetak stručnog rada u opsegu do 1500 znakova. Stručni članak treba obraditi barem jednu od središnjih tema foruma i treba biti sadržajno usklađen s programom. Sve detalje o prijavi članka možete pronaći na ovoj poveznici. Ne zaboravite, rok za slanje je 31. ožujak.

Imate proizvod, uslugu ili rješenje, kojem nema para? Korak ste ispred drugih? Najdrskiji?

Prestižno industrijsko priznanje TARAS već čeka na novog dobitnika. Dobiti će ga tvrtka, koja će prema ocjeni stručnog žirija dokazati najuspješniju suradnju gospodarstva i znanstveno-istraživačkog okruženja na području inoviranja, razvoja i tehnologija.

Uvjereni smo, da imate i kakvu vrhunsku inovaciju, rješenje ili zaista primjer dobre prakse, koji se mogu natjecati za naslov najbolje u domaćoj industriji u 2019. godini. Predajte prijavnicu i stručna komisija će detaljnije proučiti vaš proizvod, uslugu, odnosno postignuće. Najbolje u Portorožu čekaju nagrade i priznanja.

Vašu prijavu inovativnog projekta ili postignuća očekujemo do 30. travnja 2019. Detalje o postupku prijave možete naći na ovoj poveznici.

Uspjeh je zarazan, a pored toga iscrtava osmjeh na usnama. Ove godine vam želimo posebno širok osmjeh. Vidimo se u lipnju u Portorožu.